Kinderkleding
Partytime


MAGAZIJNSALE

Onze inmiddels beroemde shopdagen gaan weer van start!

Uiteraard organiseren we een en ander volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. We kunnen daarom een beperkt aantal mensen per keer laten shoppen. We hebben dit goed voorbereid om iedereen met een veilig en fijn gevoel te laten shoppen. We gaan ervan uit dat iedereen die wil komen zich ook aan de voorschriften van het RIVM houdt.

In onderstaande agenda kun je een tijdslot reserveren.  Check snel de datums en tijden die nog beschikbaar zijn. Je kunt voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren. Er kunnen tot 4 personen op één tijdslot reserveren, dan is deze vol en zul je een ander tijdslot moeten kiezen.

1.  Klik in het scherm hieronder op 'inloggen'.

2. Klik vervolgens op 'nieuwe gebruiker aanmaken'.

3. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en klik op 'registreren'.

4. Je keert dan automatisch terug naar de agenda waar je de bevestiging ziet staan dat je een nieuwe login hebt aangemaakt.

5. Klik op het tabblad 'VRIJ' om direct een overzicht te zien van de dagen en tijdslots die nog vrij zijn. Kies de dag en tijd van uw keuze en klik vervolgens op 'reservering toevoegen'. Uw gegevens worden automatisch ingevuld en u hoeft alleen nog maar te klikken op de knop 'maak reservering'.

Graag tot ziens op De Run 5125c in Veldhoven! (Voer óók de toevoeging C in op het navigatiesysteem, anders word je verkeerd gestuurd.)