Kinderkleding
Partytime


SHOPDAGEN

De Kinderkleding Partytime shopdagen zijn er! Je kunt nu op afspraak lekker komen shoppen op onze locatie in Veldhoven. Niet alleen heb je de mogelijkheid om in onze collectie met 25% korting te shoppen, maar we hebben ook koopjesrekken: €4,- per stuk en rekken met 50% korting. Deze worden tussendoor doorlopend aangevuld. Snel inschrijven dus! Kijk hieronder voor de beschikbare datums en tijden.

Uiteraard organiseren we een en ander volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. We kunnen daarom een beperkt aantal mensen per keer laten shoppen. We hebben dit goed voorbereid om iedereen met een veilig en fijn gevoel te laten shoppen. We gaan ervan uit dat iedereen die wil komen zich ook aan de voorschriften van het RIVM houdt.

We hebben de volgende datum geselecteerd:

- maandag 06-07 van 19:00 tot 20:30 uur

In onderstaande agenda kun je een tijdslot reserveren. Je kunt voor maximaal 2 personen tegelijk reserveren. Er kunnen tot 4 personen op één tijdslot reserveren, dan is deze vol en zul je een ander tijdslot moeten kiezen.

1.  Klik in het scherm hieronder op 'inloggen'.

2. Klik vervolgens op 'nieuwe gebruiker aanmaken'.

3. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en klik op 'registreren'.

4. Je keert dan automatisch terug naar de agenda waar je de bevestiging ziet staan dat je een nieuwe login hebt aangemaakt.

5. Klik op het tabblad 'VRIJ' om direct een overzicht te zien van de dagen en tijdslots die nog vrij zijn. Kies de dag en tijd van uw keuze en klik vervolgens op 'reservering toevoegen'. Uw gegevens worden automatisch ingevuld en u hoeft alleen nog maar te klikken op de knop 'maak reservering'.

Graag tot ziens op onze shopdagen op De Run 5125c in Veldhoven! (Voer óók de toevoeging C in op het navigatiesysteem, anders word je verkeerd gestuurd.)