Kinderkleding
Partytime

PLAN EEN PARTY

Helaas is het vanwege de huidige omstandigheden momenteel niet mogelijk om voor dit seizoen party's te plannen. Wilt u toch lekker voordelig shoppen? Klik dan op de knop hiernaast om naar onze webshop te gaan.


Bent u op zoek naar leuke, eigentijdse en kwalitatief goede kleding? Dan bent u bij Kinderkleding Partytime aan het juiste adres. Bij ons vindt u stoere jongens- en hippe meiden(outlet merk)kleding tegen aantrekkelijke prijzen: vanaf € 6,- en nooit boven de € 19,95. Bovendien is de outlet merkkleding vrijwel altijd maximaal van slechts één seizoen terug.

En daarvoor hoeft u de warmte en het comfort van uw eigen huis niet te verlaten. Kinderkleding Partytime komt namelijk naar u toe!

Broeken, leggings, shirts, truien, rokken en jurkjes; wij komen langs met veel keuze in de maten 56 tot en met 176, zowel jongens- als meidenkleding. In het voorjaar werken we met een zomercollectie en in het najaar komen we uiteraard langs met winterkleding. Alles is reeds voorgesorteerd op maat, het kan niet makkelijker! Bovendien ontvangt u als gastvrouw altijd een leuke korting.

Wilt u graag een leuke kledingparty bij u thuis organiseren, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren om een party te plannen bij één van onze consulentes.