Nieuw: Legends 22!

Gepost 07/12/2016

Het populaire merk Lovestation22 heeft vanaf nu ook een superleuke jongenscollectie, Legends22! Uiteraard is deze vanaf de komende voorjaars- en zomercollectie ook verkrijgbaar bij Kinderkleding Partytime! 

Foto's nieuwe collectie online!

Gepost 17/08/2016

Onze modellen Xavi, Zinzi, Nikki, Mike, Arlaine en Elise hebben weer fantastisch geposeerd. Check dus nu de foto-pagina om een indruk te krijgen van wat je in het komende najaar- en winterseizoen van ons kunt verwachten. De foto's dienen slechts als impressie; uiteraard is er nog veel meer leuks te vinden bij Kinderkleding partytime!

De SALE gaat van start bij Kinderkleding Partytime!

Gepost 10/05/2016

Kom daarom als eerste profiteren van 25% extra korting op onze toch al lage prijzen! De prijzen liggen deze sale tussen de €4,50 en €15,-! Uiteraard geldt deze korting ook op onze laatst binnengekomen items.

Breng je DéDé Dance kaart mee, want op vertoon van deze card ontvang je nog eens 10% extra korting op je aankopen.

Tijdens dit sale-weekend krijg je bij je aankoop ook nog een leuk cadeautje!

Kom dus zeker even een kijkje nemen op vrijdag 27 mei van 18:30 tot 20:30 uur en zaterdag 28 mei van 10:00 tot 12:00 uur op de Lepelkesweg 16 in Veldhoven.

Chaos and Order bij Kinderkleding Partytime!

Gepost 23/03/2016

Yes! Vanaf dit seizoen ook Chaos and Order verkrijgbaar bij Kinderkleding Partytime! Een superhip merk met leuke jurkjes, shirts en rokjes voor de meiden en coole shirts, broeken en longsleeves voor de jongens! Plan een party om zeker niets te missen van onze fantastische collectie!

Lofff en Lovestation22 vanaf volgend seizoen verkrijgbaar bij ons!

Gepost 21/12/2015

We hebben fantastisch nieuws!

Vanaf volgend seizoen hebben we naast onze mooie huidige merken in de collectie: de geweldige merken Lofff en Lovestation22!

Natuurlijk zijn wij hartstikke blij dat we deze merken aan je kunnen aanbieden en komen wij daardoor met een nog completere collectie bij je thuis! Wees dus snel met het plannen van een party om de nieuwe collectie in het voorjaar te bewonderen.

Sale!

Gepost 02/07/2015

Het is weer tijd voor uitverkoop! Dinsdagavond 7 juli van 18u30 tot 21u30 en woensdag 8 juli van 09u00 tot 11u30 grote sale bij Kinderkleding Partytime!

Alle kinderkleding in de sale nu slechts € 4,- per stuk! Het gaat om jongens- en meidenkleding van ons afgelopen zomer- en voorjaarsseizoen in de maten 56 tot en met 176.

De uitverkoop vindt plaats in de Partypub Veldhoven, mariaplein 12 in Veldhoven. Er is een pinautomaat aanwezig. Tot dan!

Nieuwe impressie online!

Gepost 27/01/2015

We hebben weer een geslaagde fotoshoot gehad! Bekijk alvast een impressie van onze komende voorjaars- en zomercollectie op deze site.

Vanaf 23 februari gaan onze consulentes weer op pad met deze collctie, dus wil je niks missen; maak dan snel een afspraak voor een leuke party bij u thuis!

Impressie van de nieuwe collectie online!

Gepost 18/02/2014

Zoals beloofd! Een impressie van onze huidige voorjaars- en zomercollectie is nu te bewonderen op onze website! Plan een party om de volledige collectie bekijken en lekker thuis te shoppen!

Fotoshoot voorjaars- en zomercollectie 2014

Gepost 23/01/2014

Inmiddels zijn er weer leuke foto's gemaakt van de komende voorjaars- en zomercollectie! Binnenkort zal er uiteraard een impressie te vinden zijn op onze website. Met dank aan onze geweldige modellen Stan, Tim, Elise en Arlaine!

De nieuwe najaars-/wintercollectie is weer binnen!

Gepost 12/08/2013

Deze week gaan de consulentes weer op pad met de nieuwe najaars- en wintercollectie. Er zijn weer ontzettend veel leuke kleren te verkrijgen van onder andere de merken Quapi, DJ Dutchjeans, Dirkje en Beebies en Doerak. Klik hier voor een impressie en een kleine selectie van de kleding die wij dit seizoen voeren.

Wil jij ook eens lekker thuis shoppen, vul dan het contactformulier in en wij laten één van onze consulentes zo spoedig mogelijk contact opnemen.