Kinderkleding
Partytime

WELKOM BIJ KINDERKLEDING PARTYTIME

Voor de leukste kinderkleding bent u bij Kinderkleding Partytime aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk stoere jongens- en hippe meiden(outlet-merk)kleding van bekende merken voor de beste prijzen: vanaf € 6,- en nooit boven de € 19,95. Bovendien is de outlet merkkleding vrijwel altijd maximaal van slechts één seizoen terug.

Onze merken: 4 President, O'Chill, B'Chill, Quapi, Levv, Rumbl, Birds, Lovestation22, Legends22, LoFff, Nais, RG512, Lemon Beret,  Dirkje en DJ Dutchjeans.

WERKWIJZE IVM RICHTLIJNEN RIVM

Normaal gesproken komen wij met onze collectie bij u langs voor de gezelligste thuisparty's met de leukste kinderkleding. Helaas heeft de huidige situatie in de wereld er voor gezorgd dat dit voorlopig even niet meer kan. En natuurlijk staan bij ons, net als bij u, veiligheid en gezondheid voorop.

Dat betekent echter niet dat wij u niet van dienst kunnen zijn. Vanaf heden introduceren wij daarom een drietal, tijdelijke, oplossingen om u toch in staat te stellen lekker voordelig de leukste kleding te kunnen shoppen.

Videoshoppen

 De nieuwe manier van shoppen: vanaf nu kun je videobellen met een van onze consulentes! In een 1 op 1 videocall laten zij jou de nieuwste outletcollectie van Kinderkleding Partytime zien. Je ziet direct het aanbod per maat en kunt op die manier rustig je keuze maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat de door jou bestelde items naar je verzonden worden, of je haalt ze op afspraak af.

1-on-1 shopping

 Wij bieden jou de mogelijkheid om bij ons op afspraak te komen shoppen. Zo kun je de collectie ter plekke zien en ben je er zeker van dat alleen jij op dat moment aan het shoppen bent.

Uiteraard hanteren wij hierbij de richtlijnen van het RIVM; bij (milde) klachten als verkoudheid, niezen, hoesten en/of koorts verzoeken wij u om op een later tijdstip, wanneer u weer volledig klachtenvrij bent, contact met ons op te nemen om een afspraak in te plannen. Verder vragen wij u om, net als wij, de minimale afstand van 1,5 meter te respecteren.

Wanneer je interesse hebt in een van bovenstaande shopmogelijkheden, laat dit dan even weten via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Webshop

Natuurlijk kun je ook gewoon eens lekker rondneuzen in onze webshop op de webshop pagina. Op de FAQ-pagina vind je de bestelprocedure om snel en eenvoudig te kunnen bestellen.